Преди да се родиш

Скъпо бебе,

Преди да се родиш, баща ти и аз нямахме никаква представа какво да имаш бебе ще означава за нас. Преди да се родиш, баща ти и аз бяхме дръзки и безразсъдни. Той живееше в столицата, а аз живеех тук. И двамата работехме, но някакси успявахме да откраднем време за почивки. Обичахме да пътуваме! Планирахме премеждия заедно, посещавахме различни градове в страната почти всеки уикенд, ходехме на почивки. Аз изготвях маршрута, а баща ти шофираше и пеехме песни заедно с пуснатото радио в колата, докато подминавахме различни места по път. Отидохме на лятна почивка на българското Черноморие и за седмица посетихме 10 различни места (градове и села). Веднъж отпрашихме за уикенда към едно малко селце и прекарахме дните в разходки, вино и традиционна храна. И в красиви снимки с евтиния ми фотоапарат. Мислехме да си купим професионален, за да правим професионални снимки навсякъде, където отидем.

light-car-display-shop

Скъпо бебе,

Преди да се родиш, си ходило в чужбина. Но, разбира се, ние не знаехме все още, че и ти си с нас. Предприехме заедно едно чудесно пътуване до Румъния и ти беше част от него тайно. Смя се с нас, изгуби се с нас на няколко пъти в Трансилвания, хапна вкусна румънска храна и опита типична за страната румънска бира. Възхищавахме се на красотата на Карпатите заедно, направихме много снимки, разхождахме се и посетихме няколко забележителни замъка. Баща ти нае подозрителен апартамент в Букурещ и се запознахме с подозрителен италианец, който не говореше английски. Останахме ден по-дългото от планираното. Не искахме да се прибираме вкъщи.

F100008805

Мислехме, че винаги ще е така… Планирахме да посетим Сърбия няколко седмици по-късно. Баща ти дори беше резервирал настаняването и бяхме изготвили маршрут, по който да минем. Бяхме развълнувани и нямахме търпение да хапнем плескавица, да слушаме сръбска музика и отново да се чувстваме свободни.

Планирахме да прекараме Нова Година в Прага. Планирахме да посетим Истанбул веднага щом си подновя паспорта (валидността му изтече). Планирахме лятната ваканция – мечта! Беше мечта за мен, но мисля, че се превърна в мечта и за баща ти. Остров Санторини, Гърция. Баща ти искаше да посети Будапеща, а аз исках да посетя Рим. Искахме да прекараме поне седмица в Южна Италия. Намерихме евтини полети от София до Пиза. Искахме да отидем навсякъде. И все още искаме!

Скъпо бебе,

Преди да се родиш, имахме много планове. След това разбрахме за теб… Сега ТИ си нашия план.

Нямаме търпение да се срещнем!

pexels-photo (2)1


Photos by: Pexels and FreeJPG 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s